Tekst / Pol Anrys
Regie / Jeannet Harpe-Goor

Rolverdeling

Tina van Dijk / Karin de Laat
Fons Verbiest / Casper Flipsen
Milania T. / Laura Bouwens
Willy / Hans Heesbeen
Gerard Crucke / Olaf Liebregts
Francine Crucke / Annie Verspaget
Erika Lijnen / Mireille Susetyo
Kees Kommer / Sjef van der Velden
Dhr. Donk / Mario Gubbels
Inspecteur Van Uit / Mario Gubbels

Verhaal

DE ZEVEN ZONDEN ONTHULD!

Fons en Tina maken zware tijden door met hun noodlijdende kuuroord Fontina. De rekeningen kunnen niet meer worden betaald en het personeel is naar huis gestuurd. En dit op het moment dat uitgerekend koningin Maxima een verblijf heeft geboekt omdat ze een paar kilootjes kwijt wil. Er zál iets verzonnen moeten worden om deze hoogwaardige gast te kunnen voorzien van alle egards. Een tevreden koningin Maxima zal het kuuroord bovendien in aanzien doen stijgen en wellicht is Fontina dan gered!

De concurrent is inmiddels ook op de hoogte van het koninklijk bezoek. Eigenaresse Erika Lijnen is er alles aan gelegen om het verblijf van Maxima uit te laten lopen op een flinke deceptie. Geen middel wordt geschuwd en de lustige Kees krijgt de opdracht om pikante kiekjes te maken van de vorstin. Ook zal Erika zelf aansluiten bij de kuur om de boel in het honderd te laten lopen.

Kuuroord Fontina is een hilarische komedie waarin de zeven zonden van ons dagelijkse leven worden ontbloot. Herkenbaar, confronterend maar vooral komisch!

Trailer #1

Trailer #2

Foto’s van de uitvoeringen

fotografie: Björn Olaf Royd Cocu