Nog maar:

  • 00 DGN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Spotlight

 

Jeannet Goor

De Godmother

Wat is er mooier voor een regisseur dan een script in handen te krijgen dat gebaseerd is op de legendarische maffiafilm The Godfather? Als het script dan ook nog komisch blijkt te zijn dan is het op het lijf geschreven van de spelers van Marvilde Toneel en haar publiek.

Met de klucht De Godmother nemen we het publiek mee naar Sicilië rond 1955. Er heerst een sfeer van traditie en behoudendheid met een vleugje Italiaans temperament. De maffiavetes vieren hoogtij en de families komen in actie als maffiaregels worden geschonden.

Maar een klucht over de geweldadige maffia, hoe valt dat te rijmen? In een komische persiflage steken we de maffiapraktijken en de pokergezichten in een ander jasje en nemen we de klucht op de hak. Het resultaat wordt een bijzondere voorstelling met veel humor en verrassende wendingen in een mooi decor met oog voor detail.

De repetities zijn in volle gang. Om de vele ludieke acties goed neer te zetten concentreren we ons op een optimale timing. Liefhebbers van het goede spel kunnen genieten van pittige en onderhuidse dialogen die worden afgewisseld met kluchtige verwikkelingen, deurenspel en humoristische verwisselingen.

‘Marvilde Toneel is gonna make you an offer you can’t refuse.’


Kortom, we doen ons uiterste best om het publiek een onbekommerd avondje plezier te bezorgen!

Jeannet Harpe-Goor