Kuuroord Fontina (2018)


Tekst / Pol Anrys
Regie / Jeannet Harpe-Goor

Rolverdeling


Tina van Dijk / Karin de Laat
Fons Verbiest / Casper Flipsen
Milania T. / Laura Bouwens
Willy / Hans Heesbeen
Gerard Crucke / Olaf Liebregts
Francine Crucke / Annie Verspaget
Erika Lijnen / Mireille Susetyo
Kees Kommer / Monique van de Ven
Dhr. Donk / Mario Gubbels
Inspecteur Van Uit / Mario Gubbels


Verhaal


Fons en Tina schakelen hun tweelingbroer en -zus in om te helpen in hun noodlijdende kuuroord. Hun laatste hoop is de komst van Maxima. Zij wilt een paar kilootjes kwijt raken om net wat strakker in haar vel te zitten. Als ze tevreden zal zijn over de kuur, dan is de naam van het kuuroord gemaakt en zullen de financiële problemen opgelost zijn.

Wanneer Erika hoort dat Maxima bij haar concurrenten gaat kuren, verzint ze een list om de boel te saboteren. Ze schakelt de lustige Kees in om pikante foto’s te maken en sluit zelf bij de groep aan om de kuur in het honderd te laten lopen.

Tina zint op wraak. Daarbij komen de massages, modderbaden en fitnessoefeningen van de kuur haar goed van pas. Onbedoeld worden de overige gasten bij de verwikkelingen betrokken. Ze zijn niet erg te spreken over de kuur.

Kuuroord Fontina is een hilarische komedie waarin de zeven zonden van ons dagelijks leven op onthullende wijze in het kuuroord worden blootgelegd. Herkenbaar, confronterend en vooral komisch en scherp.

Uitvoeringen


Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018 in Theater De Schalm Veldhoven. Aanvang: 20:15u.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.