Nog maar:

  • 00 DGN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Feestavond
Marvilde Toneel feest met Enge Buren!

Ontstaan vanuit de gelijknamige voetbalclub Marvilde, is het in 1933 opgerichte Marvilde Toneel inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Veldhoven. Marvilde Toneel, dat met name komedies, blijspelen en kluchten speelt, had afgelopen november veel succes met de crimineel leuke klucht “De Godmother”. De repetities voor het aankomende seizoen zijn inmiddels alweer in volle gang, want op 9 en 10 november 2018 staat Marvilde Toneel weer in De Schalm. Dit keer speelt Marvilde Toneel de komedie “Kuuroord Fontina”.

Voor het zo ver is, wordt er eerst een groot feest gevierd. De oudste toneelvereniging van Veldhoven bestaat dit jaar namelijk 85 jaar. Tijdens dit jubileum pakt Marvilde Toneel groots uit en organiseert een speciale feestavond voor al haar familie, vrienden, bekenden en fans.

Het belooft een fantastisch evenement te worden. Aan alle spiergroepen wordt aandacht geschonken die avond; de kaakspieren, de buik(lach)spieren en de beenspieren komen ruimschoots aan bod. Naast het nader kennis maken met Marvildenaren in het wild en typetjes in het bijzonder, kunt u genieten van een authentiek Indonesisch buffet. Ook is er een loterij en de voetjes kunnen van de vloer met de DJ. Als klap op de vuurpijl zal een special guest de opwachting maken op het feest: niemand minder dan het waanzinnige trio Enge Buren! Ze zijn onder andere bekend van het nummer Pizza Calzone en ze trekken met hun muzikaal cabaret al ruim 20 jaar volle theaterzalen.

Lijkt het u leuk om eens een écht Marvilde feest van dichtbij mee te maken? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd op zaterdagavond 22 september in onze vaste repetitieruimte bij café/zaal De Sportvriend!

Er is maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar dus wees er snel bij want VOL = VOL.

 

Kaarten bestellen